Tekeningen digitaliseren

bv3 projectsupport uit Rosmalen helpt u graag om uw tekeningen te digitaliseren. Wij werken met de modernste software en technieken om al uw tekeningen in digitaal formaat om te kunnen zetten.

Wij helpen u om uw tekeningen te digitaliseren bij Bv projectsupport uit Rosmalen

Bij bv3 projectsupport kunt u terecht voor verschillende projectondersteunende diensten. Zo zijn wij werkzaam op het gebied van architectuur, facility en installatietechniek. Wij kunnen u onder meer helpen om uw tekeningen te digitaliseren. Dit doen wij door al uw analoge (bouwkundige en/of installatietechnische) tekeningen om te zetten naar een digitaal formaat, waardoor zij sneller vindbaar zijn en makkelijker geoptimaliseerd kunnen worden. Zijn er nog geen tekeningen beschikbaar? Dan beschikken wij over de benodigde expertise om gebouwen, ruimtes en installaties in te meten en de resultaten daarvan digitaal te werken met bijvoorbeeld AutoCAD, NordiNed, StabiCAD of Revit.

Neem contact op voor meer informatie

Wij helpen u graag om al uw analoge tekeningen te digitaliseren. Bent u benieuwd naar onze werkwijze en mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar per:

Wij lichten graag toe op welke wijze we u van dienst kunnen zijn. U kunt tevens heel eenvoudig online een offerte aanvragen.

Bel direct naar ons kantoor voor meer informatie over tekeningen digitaliseren!

bv3 helpt de levenscyclus van uw gebouw, van ontwerp tot en met uitvoering en onderhoud, te realiseren en te onderhouden!

Neem contact op!