BIM methodiek

U bent op zoek naar een toonaangevend tekenbureau in de omgeving van Den Bosch. Een tekenbureau die u op diverse vakgebieden kan begeleiden. Bv3 projectsupport is gevestigd in Rosmalen en is dé partij op het gebied van de levenscyclus van uw gebouw. Van ontwerp tot en met uitvoering en onderhoud; wij zijn de partij die u van A tot Z gaat begeleiden.

Laat u het tekenwerk maken door een tekenbureau met de nodige ervaring nabij Den Bosch?

Als ervaren tekenbureau nabij Den Bosch kunnen wij u een uitmuntende service en topkwaliteit op het gebied van uw tekeningen bieden. Wij werken met marktconforme programma’s, zoals StabiCAD, NordiNED, Sketch-up Pro, AutoCAD en Revit. Ons team kan elke gewenste bouwkundige en/of installatietechnische tekening voor u maken. U kunt bij deze tekeningen denken aan:

  • Bestektekeningen;
  • Bouwaanvraagtekeningen;
  • Ontwerptekeningen;
  • Revisietekeningen;
  • Werktekeningen;
  • 3D visualisaties.

Neem contact met ons op voor uw ideale tekening

Graag horen wij wat wij voor u kunnen betekenen als tekenbureau in de omgeving van Den Bosch. U kunt ons contacteren via het online formulier, vrijblijvend een offerte opvragen of ons bellen via 073 – 63 99 310. Schakelt u ons in als tekenbureau nabij Den Bosch? Voor een overzicht van diverse projecten die wij hebben gerealiseerd kunt u een kijkje nemen in ons online portfolio.

bv3 helpt de levenscyclus van uw gebouw, van ontwerp tot en met uitvoering en onderhoud, te realiseren en te onderhouden!

Neem contact op!