Vacatures bv3

Wij zijn per direct op zoek naar een:

Medewerker beheer en onderhoud

Functieprofiel

Wat ga je doen als medewerker beheer en onderhoud:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven doorzetter die al verschillende kanten van het vak bouwkunde en installatietechniek heeft mogen ervaren. Een nieuwsgierige en creatieve persoonlijkheid die zich graag nog verder wil ontwikkelen binnen de discipline van onderhoudsadvisering. Uiteindelijk zou hij/zij kunnen doorgroeien of zich willen bekwamen tot projectleider. Hij/zij heeft ervaring met het vervaardigen van bouwkundige tekeningen, calculaties, uitvoeren van inspecties, het opstellen van meer jaren onderhoud plannen en assisteert in eerste instantie de projectleider in gerelateerde werkzaamheden. Kennis van en affiniteit met installatietechniek is een pré.

Tevens voert hij/zij onderhoudsadvies werken uit en bekleed hierbinnen ook de functie van inspecteur.

Ervaring in het opzetten van het planmatig onderhoud (MJOP) ook op basis van BOEI is een pré. Dit conform NEN 2767 en het opstellen en uitvoeren van metingen volgens de NEN2580. Daarbij heb je aanvullende kennis van gerelateerde F-MIS software pakketten als Planon of Ultimo.

Voor deze projecten kan hij/zij zelfstandig de werkvoorbereiding invullen, gedeeltelijk de projectleiding en onderhoud hij/zij contacten met diverse partijen zoals; onderaannemers, adviseurs en de opdrachtgever. Tevens kan hij/zij zelfstandig bouwkundige (en installatietechnische) inspecties uitvoeren. en nauwkeurige inventarisaties opstellen. Daarnaast pragmatisch en gedegen advies uitbrengen voor diversen gebreken aan een gebouw met een juiste indicatie van de kosten voor materieel, materiaal en arbeid.

Een teamspeler welke in nauw overleg met onze opdrachtgevers voor een zo optimaal mogelijk resultaat zorgt.

Wat zijn jouw kwaliteiten:

  • Mimimaal MBO opleiding
  • Een enthousiaste en leergierige instelling
  • Besef van kwaliteit en verantwoordelijkheid
  • Goede communicatieve vaardigheden

Wat bieden wij je:

  • 40 urige werkweek
  • Marktconform salaris
  • Gezellig team
  • Opleidingsmogelijkheden

Ben jij de medewerker beheer en onderhoud waar wij naar op zoek zijn? Reageer direct!

Bedrijfsprofiel

Wie zijn wij:

Creëren is onze drijfveer, de leefomgeving waarin onze opdrachtgever zich beschermd en behaaglijk voelt onze missie, functioneel ontwerpen ons doel. Met onze ontwerpen proberen wij de opdrachtgever positief te prikkelen door aha momenten op te roepen. Het kiezen uit verschillende varianten is niet onze werkwijze. Het gesprek met onze opdrachtgever bepaalt uiteindelijk de identiteit van het ontwerp met daarbij het functionele PVE (programma van eisen). Dit leidt uiteindelijk tot HET ontwerp. Een goed voorbeeld hiervan is ons ontwerp voor Essent, welke geleid heeft tot het winnen van de Winning Workplace Award 2013. Specialismen: het nieuwe werken, het nieuwe winkelen, energie neutraal bouwen, herhuisvesting, bestaande gebouwen nieuwe bestemming, restauratie, behoud van cultureel erfgoed en herbestemming, werktuigkundige en elektrotechnische installaties, MJOP`s.

pand DGE RM 2018

bv3 | Bouwen (aan succes) voor derden | bv3 Architectuur | bv3 Installatietechniek | bv3 Facility | bv3