Uitbesteden installatietechniek

Voor het uitbesteden van installatietechnische werkzaamheden kunt u bv3 projectsupport uit Rosmalen inschakelen. Wij bieden al vele jaren een uitgebreid pakket aan projectondersteunende diensten op het gebied van installatietechniek, facility en architectuur.

Voor het uitbesteden van installatietechniek gaat u naar bv3 projectsupport uit Rosmalen

Bij bv3 projectsupport kunt u terecht voor het uitbesteden van installatietechnische werkzaamheden. Wij helpen u graag met al uw werktuigbouwkundige en/of elektrotechnische activiteiten van gebouwgebonden installaties voor middelgrote tot grote (ver)bouwprojecten. Wij maken hierbij gebruik van marktconforme software zoals StabiPlan, StabiCAD, Vabi en 3D (BIM) software. U kunt onze hulp onder meer inschakelen voor:

  • Het ontwerpen van technische installaties
  • Het berekenen van kostprijscalculaties, EPC, TO en VABI berekeningen
  • Het tekenen van revisies, werktekeningen en detailengineering
  • Het digitaliseren van installatietechnische tekeningen

Indien gewenst is het mogelijk om deze werkzaamheden (op basis van uitbesteden) bij u op kantoor te verrichten. Wij staan voor een resultaatgerichte aanpak, onderscheidende kwaliteit en een uitstekende service.

Contactgegevens

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor uitbesteden van installatietechniek? Neem dan vrijblijvend contact op met bv3 projectsupport voor meer informatie. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer (073) 63 99 310 en per e-mail op info@bv3projectsupport.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen.

Neem direct contact met ons op voor meer informatie over het uitbesteden van installatietechniek!

bv3 helpt de levenscyclus van uw gebouw, van ontwerp tot en met uitvoering en onderhoud, te realiseren en te onderhouden!

Neem contact op!