MIT installatietechniek

bv3 projectsupport werkt samen met MIT installatietechniek voor de opleiding van installatietechnici. De medewerkers die wij inzetten, bezitten allemaal een diploma voor een opleiding bij MIT installatietechniek. Hierdoor garanderen wij hun expertise. Eén van onze directeuren is zelfs actief als docent voor deze opleiding. bv3 projectsupport uit Rosmalen treedt op als leerbedrijf voor toekomstige installatietechnici. Wij bieden onze medewerkers dan ook de mogelijkheid om deze opleiding te volgen. Hierdoor kunnen wij onze klanten voorzien van uitstekende diensten, zoals engineering, bouwbegeleiding, BIM, tekeningenbeheer en nog veel meer.

Samenwerking met MIT installatietechniek

Door onze samenwerking met MIT installatietechniek zetten wij continu medewerkers in die uitstekend opgeleid zijn. Hierdoor kunnen ze de werkzaamheden voor onze opdrachtgevers uitstekend uitvoeren en garanderen wij onze opdrachtgevers de kwaliteit die ze verdienen. Wij zijn een proactieve en meedenkende partner die economische besparingen realiseert. Wij handelen resultaatgericht en hebben kwaliteit en ongeëvenaarde service hoog in het vaandel staan. Onze medewerkers acteren altijd volgens de gestelde normen en (kern)waarden.

Offerte aanvragen bij Bv3 projectsupport uit Rosmalen

Wilt u ons inschakelen voor onze diensten? Vraag dan direct een offerte  aan en laat u informeren over de mogelijkheden. U hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit, omdat wij enkel medewerkers inzetten met een diploma van MIT installatietechniek. Vraag snel naar de mogelijkheden!

Wij werken samen met MIT installatietechniek voor de opleiding van toekomstige installatietechnici! Meer weten? Neem contact op!

bv3 helpt de levenscyclus van uw gebouw, van ontwerp tot en met uitvoering en onderhoud, te realiseren en te onderhouden!

Neem contact op!