Installatietechnische inspecties

Voor installatietechnische inspecties kunt u de hulp van bv3 projectsupport uit Rosmalen inschakelen. Wij hebben jarenlange ervaring en helpen u graag bij het inspecteren van installaties.

Voor installatietechnische inspecties schakelt u bv3 projectsupport uit Rosmalen in

Bij bv3 projectsupport kunt u terecht voor diverse projectondersteunende diensten op het gebied van facility, installatietechniek en architectuur. Wij staan garant voor een resultaatgerichte aanpak, uitstekende service en onderscheidende kwaliteit. Zo kunnen wij u onder meer helpen met het uitvoeren van bouwkundige en installatietechnische inspecties. Enkel planmatig onderhoud is namelijk niet voldoende: wij adviseren u om een installatietechnische inspectie te laten uitvoeren, zodat u op een later moment niet voor vervelende verrassingen komt te staan zoals legionella in de waterleidingen! Hierbij zorgen wij altijd voor een heldere rapportage waarin de volgende zaken worden weergegeven:

  • Gebreken
  • Gewenste aanpassingen
  • Een bijbehorende kostenindicatie
  • Aanpassing MOP

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wij nemen graag de tijd om u meer te vertellen over onze werkwijze bij installatietechnische inspecties. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer  (073) 63 99 310 of een e-mail sturen naar info@bv3projectsupport.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen.

Bel of mail ons vandaag nog voor meer informatie over installatietechnische inspecties!

bv3 helpt de levenscyclus van uw gebouw, van ontwerp tot en met uitvoering en onderhoud, te realiseren en te onderhouden!

Neem contact op!