Meerjarenonderhoudsplan MJOP opstellen

bv3 maakt en levert plannen!

Bij bv3 projectsupport uit Rosmalen bent u helemaal op de goede plek als u een meerjarenonderhoudsplan MJOP wilt laten opstellen door een professioneel bedrijf. Wij kunnen u ondersteunen bij alle fases van een bouwproject. Bij ons kunt u onder meer terecht voor projectondersteunende diensten als ontwerpen, begeleiding, tekeningen en berekeningen. Ook hebben wij al meer dan 20 jaar ervaring met onderhoud, inspecties en het maken van een meerjarig onderhoudsplan.
Voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan MJOP komt u dus naar bv3 projectsupport.

bv3 projectsupport uit Rosmalen: een professioneel meerjarenonderhoudsplan MJOP laten opstellen

De vakkundige medewerkers van bv3 projectsupport helpen u graag bij het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan MJOP.
Een meerjarenonderhoudsplan is nodig om inzicht te krijgen in de onderhoudskosten van het ontwerp, het gebruik, de locatie, de gebruikte materialen en de bedrijfsprocessen van een bouwproject.
bv3 kan voor u een Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) vervaardigen en actualiseren. Dat doet bv3 projectsupport zowel voor gebouwen als gebouwgebonden installaties. De inspecties worden uitgevoerd door onze eigen inspecteurs. Als u dat wenst worden de inspecties uitgevoerd op basis van NEN 2767. Omdat bv3 projectsupport niet verbonden is aan een vaste softwareleverancier zijn wij flexibel inzetbaar. Welk F-mis pakket u ook kiest.

Uw voordeel:

  • ondersteuning aan uw facilitair manager met gewenste expertise en kwaliteit;
  • geen discrepantie tussen theorie en praktijk;
  • vrije keus softwareleverancier.

Betrouwbare partner

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan MJOP?
Zoek dan niet verder en neem vandaag nog contact op met bv3 projectsupport via het telefoonnummer 073 – 63 99 310. Onze medewerkers helpen u graag!

bv3 helpt de levenscyclus van uw gebouw, van ontwerp tot en met uitvoering en onderhoud, te realiseren en te onderhouden!

Neem contact op!