CAD tekenaar

Zoekt u een betrouwbare CAD tekenaar? Een bureau die professionele 2D-tekeningen en 3D-modellen voor u kan realiseren? Bv3 projectsupport uit Rosmalen is de juiste partij voor u. Wij zorgen voor een intensieve samenwerking tussen bouwkundige- en installatietechnici. Hierdoor heeft u maar één partij nodig om de levenscyclus van uw gebouw, van ontwerp tot en met uitvoering en onderhoud, te realiseren en te onderhouden. Gaat u voor het Autocad tekenen door onze tekenaar of voor één van onze andere expertises?

De voordelen van een CAD tekenaar met de nodige kennis en ervaring

U kunt onze AutoCAD tekenaar inschakelen tijdens iedere fase van de bouw. Bent u van plan om u vergunningen aan te gaan vragen of gaat u juist de laatste steen aanleggen en starten met het onderhoud? Ons team heeft de nodige kennis en ervaring op het gebied van AutoCAD en tekenen en realiseren hierdoor hetgeen waar u naar op zoek bent. Naast het AutoCAD tekenen voorzien wij ook in het tekeningenbeheer en het digitaliseren van tekeningen. De voordelen van het tekeningenbeheer door bv3 projectsupport zijn:

  • Tekeningen zijn veilig tegen calamiteiten;
  • Beschikbaarheid van actuele tekeningen is gewaarborgd;
  • Intelligent beheer dat voldoet aan normen als NEN 3140 en NEN 2580;
  • Samenwerken met een ervaren partij, maar zelf de regie houden;
  • Hoge ROI.

Een vakkundig team mét uitstekende service; zijn wij het bureau waar u naar op zoek bent?

Vragen over de diensten van bv3 projectsupport uit Rosmalen? Wij horen het graag!

Heeft u vragen over de diensten die wij leveren bij bv3 projectsupport? Vragen over onze werkwijze met AutoCAD tijdens het tekenen? U kunt contact met ons opnemen via het online formulier of ons bellen op: 073 – 63 99 310. Daarnaast kunt u bij ons vrijblijvend een offerte opvragen of ons online portfolio bekijken, waarin u ziet wat voor projecten wij tot op heden geleverd hebben. Staat uw project er binnenkort ook bij?

bv3 helpt de levenscyclus van uw gebouw, van ontwerp tot en met uitvoering en onderhoud, te realiseren en te onderhouden!

Neem contact op!