Bouwkundig tekenaar

U bent op zoek naar een bouwkundig tekenaar. Een bouwkundig tekenaar, werkzaam voor een ervaren en betrouwbaar bureau met de nodig kennis binnen het werkveld. Dan maken wij bij bv3 projectsupport graag kennis met u.

Een bouwkundig tekenaar met vele jaren ervaring vind u bij bv3 projectsupport uit Rosmalen

Bij bv3 projectsupport kunt u terecht voor diverse diensten op het gebied van facility, architectuur en installatietechniek. Onze bouwkundig tekenaar kan elke gewenste bouwkundige en/of installatietechnische tekening voor u maken. Voorbeelden van tekeningen die u kunt laten maken door bv3 projectsupport uit Rosmalen zijn:

  • Ontwerptekeningen;
  • 3D visualisaties;
  • Bouwaanvraagtekeningen;
  • Bestektekeningen;
  • Werktekeningen;

Wilt u naast het maken van deze tekening deze ook laten beheren? Wij bieden een handig beheersysteem op afstand aan, waarmee u op veilige wijze uw tekeningen kunt beheren. Met dit systeem kunt u het technisch tekenwerk 24 uur per dag en overal ter wereld inzien.

Vraag een offerte aan of bel ons

U wenst graag meer informatie te ontvangen over onze diensten en werkwijze. Dat horen wij graag. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via 073 – 63 99 310. Wilt u graag weten welke projecten wij tot op heden hebben geleverd? Bekijk dan ons online porfolio. Gaat onze bouwkundig tekenaar binnenkort voor u aan de slag?

bv3 helpt de levenscyclus van uw gebouw, van ontwerp tot en met uitvoering en onderhoud, te realiseren en te onderhouden!

Neem contact op!