BIM-modelleren / BIM-tekenen

bv3 BIM't

BIM-modelleren / BIM-tekenen laat u doen door een professional als bv3 projectsupport. Wij kunnen u assisteren bij architectuur, installatietechniek en facility. bv3 projectsupport stelt de wensen en behoeften van opdrachtgevers altijd centraal. Als meedenkende partner kunnen wij u economische besparingen opleveren door onze resultaatgerichte aanpak, onovertroffen service en hoogwaardige kwaliteit. De medewerkers van bv3 projectsupport hebben de kennis, kunde en ervaring in huis om u met BIM-modelleren/ BIM-tekenen van dienst te zijn.

BIM-modelleren / BIM-tekenen door bv3 projectsupport:
tijd- en kostenbesparend

Bij bv3 projectsupport kunt u terecht voor ieder bouwproject, van het ontwerp tot aan de oplevering. Ook verzorgen wij daarna graag het onderhoud van uw gebouw.

Eén van onze diensten is het BIM-modelleren / BIM-tekenen.
Dit is anders dan het traditionele tekenen in de bouw. Er wordt bij BIM gebruik gemaakt van één integraal model waarin alle informatie van verschillende partijen verwerkt is. Dus, alle informatie van de architect, aannemer, constructeur en installateur wordt bij BIM verwerkt in één 3D-model. Op die manier kunnen alle betrokken partijen van een bouwproject eenvoudiger integraal samenwerken.

Uw voordeel:

  • Integrale samenwerking tussen alle betrokken partijen bij uw bouwproject zoals architect, constructeur, installateur en aannemer
  • Betere communicatie in alle fasen van het project e;
  • Tijd- en kwaliteitswinst
  • Verbetert R.O.I. door betere communicatie;
  • Uw bouwwerken kunnen sneller, slimmer en beter ontworpen, gerealiseerd en beheerd worden;
  • Regelmatige clash-detectie, waardoor faalkosten in de uitvoering voorkomen worden;
  • Meer ruimtelijk inzicht in het ontwerp.

Een optimale samenwerking tussen alle betrokken disciplines die betrokken zijn bij uw bouwproject bereikt u dus door bv3 projectsupport u te laten ondersteunen bij het BIM tekenen.

U kunt contact met ons opnemen via 073 – 63 99 310 om een afspraak te maken of om meer informatie te vragen over onze diensten.

bv3 helpt de levenscyclus van uw gebouw, van ontwerp tot en met uitvoering en onderhoud, te realiseren en te onderhouden!

Neem contact op!