BIM specialist

U wilt graag BIM tekenen overlaten door een specialist. Een BIM tekenaar die u economische besparingen kan bieden door een resultaatgerichte aanpak, hoogwaardige kwaliteit en onovertroffen service. Wij bij bv3 projectsupport uit Rosmalen maken graag kennis met u.

De voordelen van BIM tekenen door een BIM specialist uit Rosmalen

Er zijn vele redenen waarom u BIM tekenen beter aan een tekenaar kan overlaten die specialist is op dit gebied. Bij bv3 projectsupport leveren wij een hoogwaardig 3D-model; waarin u alle informatie van de installateur, constructeur, aannemer en architect terug kunt zien. De voordelen van dit model zijn:

  • In alle fasen van het project een betere communicatie;
  • Tijd- en kwaliteitswinst;
  • Regelmatige clash-detectie, waardoor faalkosten in de uitvoering voorkomen worden;
  • Meer ruimtelijk inzicht in het ontwerp.

Naast BIM tekenen hebben wij diverse andere specialisaties die wellicht ook interessant zijn voor u. Zoekt u nog een betrouwbare partner voor uw project- en bouwbegeleiding of tekeningenbeheer? Wij bij bv3 projectsupport zijn hét bedrijf voor u. Gaat uw voorkeur naar een BIM tekenaar of een specialist op een ander vakgebied binnen bv3 projectsupport?

Neem contact met ons op voor de nodige informatie

Graag ondersteunen wij u gedurende uw bouwproject middels het BIM tekenen. U kunt vrijblijvend een offerte opvragen of contact met ons opnemen via 073 – 63 99 310. Bij bv3 projectsupport staat er voor u een BIM tekenaar klaar die werk levert van topkwaliteit. Wilt u graag weten wat voor projecten wij hebben opgeleverd? Neem dan gerust een kijkje in ons online portfolio. Een BIM specialist van bv3 projectsupport is wel heel aantrekkelijk voor uw organisatie, nietwaar?

bv3 helpt de levenscyclus van uw gebouw, van ontwerp tot en met uitvoering en onderhoud, te realiseren en te onderhouden!

Neem contact op!