BIM modelleur

Zoekt u een bureau waar een BIM modelleur voor u aan de slag gaat? Een bureau die streeft naar een hoogwaardige kwaliteit, onovertroffen service en resultaatgerichte aanpak? Wij zijn bv3 projectsupport te Rosmalen. Kunnen wij voor u aan de slag op het gebied van BIM modeling?

Gaat u voor een BIM modelleur?

Of u nu voor een ontwerp of oplevering gaat voor een bouwproject; bij bv3 projectsupport uit Rosmalen kunt u altijd terecht. Naast het ontwerp en de oplevering verzorgen wij ook het onderhoud van uw gebouw. Daarnaast bieden wij het BIM tekenen aan. De informatie van de installateur, architect, constructeur en aannemer wordt door een BIM modelleur verwerkt in één 3D-model. De voordelen van BIM modeling zijn:

  • Tijd- en kwaliteitswinst;
  • In alle fasen van het project een betere communicatie;
  • Meer ruimtelijk inzicht in het ontwerp;
  • Regelmatige clash-detectie, waardoor faalkosten in de uitvoering voorkomen worden.

Naast BIM modeling bieden wij nog tal van andere diensten aan. Wilt u graag uw tekeningen laten beheren of bijvoorbeeld een begroting laten maken van de bouw van uw toekomstige project? Wij zorgen voor een intensieve samenwerking tussen bouwkundige- en installatietechnici. Hierdoor heeft u maar één partij nodig om de levenscyclus van uw gebouw, van ontwerp tot en met uitvoering en onderhoud, te realiseren en te onderhouden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan bij bv3 projectsupport uit Rosmalen

Wilt u meer informatie over BIM modeling? Of wilt u graag weten wat een BIM modelleur voor u kan betekenen? U kunt ons online contactformulier invullen of contact met ons opnemen via 073 – 63 99 310. Zijn wij binnenkort uw BIM modelleur?

bv3 helpt de levenscyclus van uw gebouw, van ontwerp tot en met uitvoering en onderhoud, te realiseren en te onderhouden!

Neem contact op!