BIM methodiek

Heeft u al kennis gemaakt met de BIM methodiek? Voor uw bedrijf kan dit namelijk dé uitkomst zijn. Bij bv3 projectsupport helpen wij u graag verder met deze BIM methodiek.

De voordelen van een BIM methodiek

De BIM methodiek laat u over aan een professional, zoals bv3 projectsupport uit Rosmalen. Wij kunnen u, dankzij onze nodige ervaring en expertise, hier vakkundig in begeleiden. Daarnaast kunnen wij aan u economische besparingen leveren door onze onovertroffen service, resultaatgerichte aanpak en hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben de kennis, kunde en ervaring in huis. Middels het BIM tekenen zijn er diverse voordelen voor u. Alle informatie van de aannemer, architect, installateur en constructeur wordt bij BIM tekenen verwerkt in één 3D-model. Daarnaast profiteert u van:

  • Meer ruimtelijk inzicht in het ontwerp;
  • In alle fasen van het project een betere communicatie;
  • Tijd- en kwaliteitswinst;
  • Regelmatige clash-detectie, waardoor faalkosten in de uitvoering voorkomen worden.

Is een BIM tekening hetgeen waar u al een tijd naar op zoek bent? Dan zijn wij bij bv3 projectsupport het juiste bureau voor u.

Vragen voor bv3 projectsupport uit Rosmalen? Wij horen ze graag

Wilt u graag meer informatie over de BIM methodiek en hoe wij deze op uw bedrijf kunnen toepassen? U kunt contact met ons opnemen via het online formulier of ons telefonisch bereiken op: 073 – 63 99 310.

bv3 helpt de levenscyclus van uw gebouw, van ontwerp tot en met uitvoering en onderhoud, te realiseren en te onderhouden!

Neem contact op!