Werkvoorbereidingsfase bouw

bv3 bereidt project voor!

De werkvoorbereidingsfase voor de bouw van uw project kunt u met een gerust hart overlaten aan bv3 projectsupport uit Rosmalen.
Wij leveren al meer dan 20 jaar projectondersteunende diensten op het gebied van installatietechniek, architectuur en facility. Bij bv3 projectsupport staan de wensen en behoeften van u als opdrachtgever altijd centraal. Door onze ongeëvenaarde service, onderscheidende kwaliteit en resultaatgerichte aanpak kunnen wij u zonder twijfel kosten besparen. Ook voor de werkvoorbereidingsfase van de bouw van uw project schakelt u de vakkundige medewerkers van bv3 projectsupport in.

Werkvoorbereidingsfase bouw: bv3 projectsupport uit Rosmalen is een expert

Of het nu om nieuwbouw of renovatie gaat, het opstarten van een bouwproject kan door de uitgebreide wet- en regelgeving bijzonder complex zijn. Daarom is het verstandig om de werkvoorbereidingsfase van de bouw van uw project over te laten aan een expert als bv3 projectsupport. Onze bouwkundigen, engineers en installatietechnische adviseurs weten precies hoe ze u het beste van dienst moeten zijn. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het regelen en begeleiden van een volledig bouwproject. Vanaf de planvorming tot aan de realisatie en zorgen ervoor dat de beste partijen uw project uitvoeren.

bv3 projectsupport kan voor u onder meer de volgende zaken uit handen nemen:

  • Het programma van eisen, bouwaanvragen en aanbestedingen;
  • Wet- en regelgeving;
  • Ontwerpen;
  • Bestekken, berekeningen en calculaties;
  • Engineering en tekenen.

Wilt u bv3 projectsupport inschakelen voor de werkvoorbereidingsfase van de bouw van uw project?
Of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op via 073 – 63 99 310 en vraag naar de mogelijkheden.

bv3 helpt de levenscyclus van uw gebouw, van ontwerp tot en met uitvoering en onderhoud, te realiseren en te onderhouden!

Neem contact op!