Integraal ontwerp

bv3 ontwerpt!

Voor een integraal ontwerp kunt u de hulp inschakelen van bv3 projectsupport. Wij hebben jarenlange ervaring met bouwkundige en gebouw gebonden installatietechnische projecten en helpen u graag van het ontwerp tot aan de uitvoering!

Een integraal ontwerp van bv3 projectsupport

bv3 projectsupport biedt een uitgebreid pakket aan projectondersteunende diensten op het gebied van architectuur, installatietechniek en facility.
U kunt ons onder meer inschakelen voor het maken van een integraal ontwerp. Wij ontwerpen met passie en creativiteit, houden hierbij altijd rekening met de gehele levenscyclus van een gebouw en ontwerpen vanuit twee gelijkwaardige disciplines: architectuur en installatietechniek.
Onze engineers denken met u mee tijdens de ontwerpfase, zodat er een optimale integratie ontstaat van deze twee disciplines en onaangename verrassingen tijdens de uitvoeringsfase uitblijven. Zowel bij nieuwbouw als bij bestaande gebouwen kunnen wij zorgen voor een optimaal binnenklimaat door energiezuinig te bouwen of energie verbeterende maatregelen toe te passen.

Uw voordeel:

  • bij nieuwbouw, een energiezuinig gebouw met optimaal binnenklimaat;
  • bij bestaande bouw, energie verbeterende maatregelen en een verbetering van het binnenklimaat.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u bv3 projectsupport inschakelen voor een integraal ontwerp of bent u gewoon benieuwd naar onze mogelijkheden?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar (073) 63 99 310. U kunt ons tevens een e-mail sturen op info@bv3projectsupport.nl of een offerte aanvragen. We nemen graag de tijd om u te informeren over onze werkwijze!

Bel vandaag nog naar ons kantoor voor meer informatie over een integraal ontwerp.

bv3 helpt de levenscyclus van uw gebouw, van ontwerp tot en met uitvoering en onderhoud, te realiseren en te onderhouden!

Neem contact op!

bv3 Projectsupport B.V.