Directievoering en toezicht

bv3 controleert en houdt in de gaten!

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor de directievoering en het toezicht van uw bouwproject? Zoek dan niet verder en neem vandaag nog contact op met bv3 projectsupport uit Rosmalen! Wij helpen onze opdrachtgevers al meer dan 20 jaar met alles op het gebied van bouwprojecten. Van architectuur en facility, tot installatietechniek en directievoering en toezicht. Bv3 projectsupport denkt graag met uw mee over kostenbesparende en resultaatgerichte oplossingen. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden voor uw project!

Directievoering en toezicht laat u over aan bv3 projectsupport uit Rosmalen

bv3 projectsupport kan iedere opdrachtgever ondersteunen met een breed scala aan projectondersteunende diensten.
Bij ons kunt u onder meer terecht voor de directievoering en toezicht van een bouwproject.
Als directievoerder is bv3 projectsupport dan het aanspreekpunt voor de diverse partijen die betrokken zijn bij het bouwproject. Wij stemmen de werkzaamheden van de aannemers, adviseurs en architecten op elkaar af. Daarbij controleren we onder andere:

  • of het uitvoeringscontract, de taken en de verplichtingen worden nagekomen.
  • de planning en
  • de financiële stand van zaken houden we in de gaten.

Ervaring en expertise en een optimale mix van resultaatgerichte projectleiding en creativiteit

De vakkundige werknemers van bv3 projectsupport hebben allemaal de ervaring en expertise in huis om u met directievoering en toezicht uitstekend van dienst te zijn. Vanaf de gunning van het werk tot en met de oplevering en nazorg kunnen wij u bouwproject ondersteunen.

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op: 073 – 63 99 310.

bv3 helpt de levenscyclus van uw gebouw, van ontwerp tot en met uitvoering en onderhoud, te realiseren en te onderhouden!

Neem contact op!