Digitaal inmeten gebouwen

bv3 meet!

Voor het digitaal inmeten van gebouwen kunt u de hulp van bv3 projectsupport uit Rosmalen inschakelen. Wij hebben jarenlange ervaring en helpen u graag bij het inmeten van gebouwen, ruimten en/of installaties!

Schakel bv3 projectsupport uit Rosmalen in voor het digitaal inmeten van gebouwen

Bij bv3 projectsupport kunt u terecht voor een uitgebreid pakket aan projectondersteunende diensten op het gebied van architectuur, installatietechniek en facility.
Zo kunt u ons onder meer inschakelen voor het digitaal inmeten van gebouwen. Indien er geen tekeningen beschikbaar zijn van een gebouw, ruimte of installatie, dan beschikken wij over de benodigde expertise om deze in te meten met digitale meetapparatuur. We kunnen de resultaten bovendien digitaal verwerken met behulp van de gewenste software zoals:

  • AutoCAD
  • StabiCAD
  • Nordined
  • Revit

Alle inmetingen geschieden daarbij volgens de norm van NEN 2580.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u bv3 projectsupport inschakelen voor het digitaal inmeten van gebouwen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We lichten u graag toe op welke wijze we te werk gaan en welke mogelijkheden we bieden.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer (073) 63 99 310 en per e-mail op info@bv3projectsupport.nl. Het is tevens mogelijk om direct een offerte aan te vragen.

Bel of mail ons voor meer informatie over het digitaal inmeten van gebouwen!

bv3 helpt de levenscyclus van uw gebouw, van ontwerp tot en met uitvoering en onderhoud, te realiseren en te onderhouden!

Neem contact op!