Beter binnenklimaat

Voor een beter binnenklimaat in uw gebouw kunt u de hulp inschakelen van bv3 projectsupport. Wij ontwerpen gebouwen, installaties en/of interieurs met passie en creativiteit, waarbij we altijd rekening houden met de gehele levenscyclus van een gebouw.

Voor een beter binnenklimaat schakelt u bv3 projectsupport uit Rosmalen in

Bij bv3 projectsupport kunt u terecht voor een breed scala aan projectondersteunende diensten op het gebied van architectuur, facility en installatietechniek. Onze engineers denken graag met u mee tijdens de ontwerpfase, zodat er een optimale integratie ontstaat van architectuur en installatietechniek. Op deze manier blijven onaangename verrassingen tijdens de uitvoeringsfase uit en profiteert u van een beter binnenklimaat, doordat we energiezuinig bouwen. Ook bij bestaande gebouwen kunnen wij echter een verbetering van het binnenklimaat realiseren en energie verbeterende maatregelen toepassen. Wij staan daarbij voor een resultaatgerichte aanpak, onderscheidende kwaliteit en een uitstekende service.

Contact opnemen

Wilt u ook een beter binnenklimaat in uw huidige gebouw of in een nog te ontwerpen pand? Neem dan vrijblijvend contact op met bv3 projectsupport uit Rosmalen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op (073) 63 99 310 en per e-mail op info@bv3projectsupport.nl. We lichten graag toe op welke manier we u van dienst kunnen zijn bij het realiseren van een optimaal binnenklimaat. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

Stuur ons vandaag nog een e-mail voor meer informatie over een beter binnenklimaat!

bv3 helpt de levenscyclus van uw gebouw, van ontwerp tot en met uitvoering en onderhoud, te realiseren en te onderhouden!

Neem contact op!