Bestektekeningen

Voor het maken van bestektekeningen kunt u de hulp van bv3 projectsupport uit Rosmalen inschakelen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van projectondersteunende diensten op het gebied van architectuur, installatietechniek en facility.

Bestektekeningen laten maken door bv3 projectsupport uit Rosmalen

Bij bv3 projectsupport kunt u terecht voor hulp bij ontwerpen, uitvoering en onderhoud aan gebouwen en hierin aanwezige installaties. Zo kunnen wij u onder meer van dienst zijn met het maken van bouwkundige, werktuigbouwkundige en/of elektrotechnische tekeningen . Hierbij maken we gebruik van marktconforme tekenapplicaties zoals StabiCAD, NordiNED, Sketch-up Pro en BIM – Revit. U kunt onze hulp inschakelen voor onder meer:

  • Bestektekeningen
  • Ontwerptekeningen
  • Werktekeningen
  • Revisietekeningen

De tekeningen worden voor u en/of de aannemer geplot, indien gewenst in kleur. Wij staan voor een resultaatgerichte aanpak, onderscheidende kwaliteit en een uitstekende service. Door onze gespecialiseerde kennis en jarenlange ervaring kunnen wij u op de beste manier van dienst zijn.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u bestektekeningen laten maken voor bv3 projectsupport? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar (073) 63 99 310. U kunt ons tevens een e-mail sturen op info@bv3projectsupport.nl of direct een offerte aanvragen. We lichten graag toe op welke wijze we u kunnen helpen met tekeningen of engineering.

Bel direct voor meer informatie over bestektekeningen!

bv3 helpt de levenscyclus van uw gebouw, van ontwerp tot en met uitvoering en onderhoud, te realiseren en te onderhouden!

Neem contact op!